Home / Leuk / Trolls – Poppy: Haar in de lucht / Put your hair in the air [speelpop]

Trolls – Poppy: Haar in de lucht / Put your hair in the air [speelpop]

Gooi je haar in de lucht en begin maar met feesten! Trolls Poppy is de inspirerende leider en met haar positieve instelling weet ze iedereen op te vrolijken en dat je met een liedje in je hart alles kan doen! Druk op de knop op haar jurk en haar mooie roze haar licht op en je hoort mooie geluidseffecten! Haar zachte, roze haar is zo lang en flexibel dat kinderen veel verschillende creaties kunnen maken. Maak haar look af met een tiara en ze is een echte koningin!

Recensie
Deze Trolls-pop is echt prachtig. Uitgevoerd in mooie kleuren en goed lijkend op Poppy uit de film Trolls. Het is een grote pop (22 cm) met een enorme bos zacht haar, knalroze. Er zit een kammetje bij, maar door het haar heen kammen is lastig omdat er kleine lichtjes in verwerkt zijn. Er zitten overigens al batterijen in, erg prettig!

Die lichtjes krijg je te zien wanneer je op het hartje drukt bovenin de jurk van Poppy. Je hoort dan ook geluid en die combinatie is natuurlijk geweldig. En niet alleen voor een Trolls-fan!

De pop is niet goedkoop, maar wel van goede kwaliteit en ook erg mooi om na het spelen op een plekje te zetten waar je haar goed kunt zien. Het spelen zit hem – naast fantasiespel- vooral in het veranderen van het haar. In de film Trolls ging het om “Hair Up”, maar kinderen kunnen met deze Poppy-pop alle kanten op:

 

Deze Poppy-haar-in-de-lucht-speelpop bestel je hier >>>>

Voor meer Trolls speelgoed, klik hier >>>>

Speelplezier
Uitvoering
Prijs - Kwaliteit

Mooi

Met deze pop is spelen leuk, maar hij staat ook mooi in een kinderkamer.

User Rating: No Ratings Yet !

About Jennifer

Trotse Moeder van extra bijzondere kinderen. In mijn gezin heb ik te maken met diverse vormen van autisme, (extreem) hoge IQ's, handicaps, en combinaties daarvan. Maar vooral geniet ik van mijn mooie, lieve en bijzondere kinderen!

Check Also

Trivial Pursuit familie editie – Triviant voor het hele gezin [recensie]

Het klassieke Trivial Pursuit familie editie spel. Beantwoord vragen, win partjes en op die manier …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten