Home / Recensies / Speelgoed / Baby- & Dreumes Speelgoed / Randy Rendier – Limited Edition van de Zoef Zoef Dierenfamilie van VTech

Randy Rendier – Limited Edition van de Zoef Zoef Dierenfamilie van VTech

Voor Randy Rendier kan het niet snel genoeg kerst zijn, als er iemand een plekje onder de boom verdient, is hij het wel! Als nieuwkomer binnen de Zoef Zoef Dierenfamilie verschijnt Randy Rendier nu als Limited Edition, een collectorsitem uit ’n bescheiden stal.

Met toepasselijke liedjes en melodietjes wordt kerst voor de allerkleinsten meteen een feestje! Randy daagt kleintjes uit om samen de kerstboom te versieren, kent gezongen liedjes, melodietjes en grappige zinnetjes. Ondertussen stimuleert Randy zintuiglijke ontwikkeling, motorische vaardigheden en fantasierijk spelen.

Recensie
Wat een vrolijk nieuw diertje in het Zoef Zoef dierenrijk! Randy heeft een heleboel zinnetjes (zoals “Ik ben bruin, ik heb een mooi gewei” en “laten we gaan, tijd om Kerst te vieren”), en eigen liedjes zoals “Ik ben Randy en Kerstmis is waar ik veel van hou – en ik vier het met jou!

Wanneer je Randy over de grond beweegt, krijg je allerlei enthousiaste kreten te horen. Ik word er helemaal vrolijk van! Hij kan ook bij de andere VTech diertjes gebruikt worden, er zit allerlei electronica in die maakt dat er veel variatie is, maar gewoon, bij de kerstboom, is hij ook erg gezellig!

 

Kortom: snel in huis halen, deze Randy, en ieder jaar weer opnieuw van genieten!

Randy Rendier van VTech bestel je hier >>>>

Vanwege het 25-jarig bestaan heeft VTech een verjaardagsactie gekoppeld aan deze Limited Edition. Er zijn 75 Gouden Tickets verstopt in de verpakkingen van Randy. Geluksvogels die er eentje vinden winnen een Zoef Zoef Dieren verrassingbox ter waarde van € 50,00!

Klik hier om andere Zoef Zoef dieren te bekijken >>>>

Kwaliteit
Speelplezier
Geluid

Vrolijk

Wat een vrolijk Zoef Zoef diertje! Erg leuk om deze Limited Edition in huis te hebben met Kerstmis.

User Rating: No Ratings Yet !

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

Kerstmis in de stal – kerstverhaal verteld door Astrid Lindgren [recensie]

Astrid Lindgrens stemmige verhaal over het kind dat tijdens de kerstnacht geboren wordt in een …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten