Home / Peuter & Kleuter / Peuter & Kleuter Recensies / VTech Little Love Suzy en haar Puppyvriendje [recensie]

VTech Little Love Suzy en haar Puppyvriendje [recensie]

Suzy is een schattige pop die dol is op haar lieve puppy. Druk op haar strikje of beweeg haar armen en het hondje zal op haar reageren met verschillende blafjes en dansjes. Wanneer Suzy vaker met haar hondje speelt zal het hondje kunstjes leren en zelfs leren spreken. Leer tellen, emoties herkennen en luister naar verzorgingstips. Meer dan 100 vrolijke zinnetjes, geluiden, melodietjes en gezongen liedjes zorgen voor oneindig speelplezier. Speel met Suzy, haar puppyvriendje of met allebei!

Recensie
Mijn dochter is “al” tien jaar en heeft net een echte-grote-meiden-kamer, met echte-grote-meiden-dingen. Toch begonnen haar ogen helemaal te glimmen toen ze de grote VTech doos met een pop en een puppy zag. Ineens was ze vergeten dat ze zich te groot voelt voor “kleine-kinderen-speelgoed” en kon ze niet wachten tot alle draden etc doorgeknipt en losgemaakt waren (wat een gedoe toch weer…) en Suzy en het schattige hondje uitgeprobeerd konden worden. Ik moest wel beloven dat ze niet op de foto gezet zou worden ­čśë

Persoonlijk denk ik dat je nooit te oud bent voor dit soort speelgoed. Ik vind het zelf ook leuk om ermee te spelen (en ik heb het ultieme excuus dat ik dat wel MOET, vanwege de recensie!). In een tijd waarin speelgoed steeds meer elektronisch wordt en kinderen ook tijd achter (spel)computers etc doorbrengen, is het mooi om te zien dat een pop nog steeds in de smaak valt. Deze pop, Suzy, is echter een pop die heel veel kan. Ze kan praten, zingen, tellen, lachen enzovoorts. Een mooie ontwikkeling in techniek waarmee het spelen interactief wordt en waarin je kind ongemerkt een hoop kan leren.

Ook het hondje, die de naam Dolly kreeg van mijn dochter, kan een heleboel. Vooral de reactie van de pup wanneer je hem een koekjes geeft, viel in de smaak! Maar… Het allerleukste is dat Suzy en het puppy samen ook contact kunnen maken. Ze kunnen dan bijvoorbeeld samen ‘zingen’ en ‘dansen’.

Ook je kindje kan dan meedoen. En van Suzy leren hoe ze voor het hondje kan zorgen, of andere dingen leren. De mogelijkheden lijken eindeloos. Little Love Suzy en haar Puppyvriendje van VTech is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2017 en krijgt van mij de maximale score van 5 sterren. Wat een fantastisch speelgoed!

VTech Little Love Suzy en haar Puppyvriendje bestel je hier >>>>

Speelmogelijkheden
Speelplezier
Prijs - Kwaliteit

Vijf sterren

De maximale score voor dit prachtige interactieve speelgoed. Met zowel de pop als het puppy kan gespeeld worden en onderling kunnen ze nog meer dingen doen.

User Rating: No Ratings Yet !

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

Eerste hulp bij kinderen – Dr. Sofie Vanderoost [recensie]

Eerste Hulp bij kleine kinderen: Kinderen hebben een extra gave om hun (groot)ouder, oppas of …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten