Home / Speelgoed van het Jaar / Vandaag maak je kans om Speelgoed van het Jaar 2017 te winnen!

Vandaag maak je kans om Speelgoed van het Jaar 2017 te winnen!

Zoals jullie weten bepalen jullie zelf welk genomineerd speelgoed of welk genomineerd spel met de titel Speelgoed van het Jaar 2017 naar huis gaat. Het enige wat je daarvoor moet doen, is stemmen. En daarmee maak je kans op genomineerd speelgoed. Doen dus! En doe het vandaag, want 15 oktober 2017 is de deadline!

Stem vandaag!
Ga naar bekijk de nominaties en geef tenminste in één leeftijdsgroep aan wat jij het leukste speelgoed vindt. Het mag ook voor alle leeftijden! Vul een paar gegevens in en maak kans op genomineerd speelgoed! De jury kiest uit iedere leeftijdsgroep een winnaar van de Stem en Win wedstrijd.

Klik hier om direct naar het genomineerde speelgoed op de website van Speelgoed van het Jaar te gaan >>>>

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Speak Out Kids tegen Ouders [recensie]

Het populaire Speak Out met de mondstukken is er nu ook met een speciale versie …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten