Home / Actie / Win / Maak kans op een prachtige giftbox van Noppies & Kelly Caresse [winactie]

Maak kans op een prachtige giftbox van Noppies & Kelly Caresse [winactie]

Wanneer je een baby hebt gekregen wil je hem of haar graag mooi aankleden. Zachte stoffen, mooie kleuren en nog praktisch ook, want verschonen moet niet al te lastig zijn.  Noppies, bekend van goede kwaliteit baby- en zwangerschapskleding, heeft een drietal giftboxen in de collectie opgenomen die samen met Kelly Caresse ontworpen zijn. 

Complete set
De setjes bestaan uit een complete ‘baby-outfit’ en zijn verkrijgbaar in de maten 50, 56, 62 en 68. Ook erg geschikt als kraamcadeautje dus!

Grey Mint
En wat nu zo leuk is…. Wij mogen een van deze setjes weggeven. We hebben gekozen voor het “Grey Mint” setje, in de maat 68. Een kleur en een maat die voor iedere Trotse Moeder die net bevallen is, zal passen bij haar kindje.

Algemene informatie
Deze giftbox van de Noppies x Kelly Caresse collectie bestaat uit een mintgroen boxpakje met bijpassend mutsje. Het mintgroene boxpakje heeft een trendy sterrenprintje, knoopsluiting en is gemaakt van extra zachte kwaliteit. Materiaal : 95% Katoen / 5% Elastomeer

Door de drukknoopjes bij het kruis, kun je je kleintje gemakkelijk verschonen. Het bijpassende mutsje heeft dezelfde trendy sterrenprint, is heerlijk soepel en houdt het hoofdje van je kleintje lekker warm. Een leuke (cadeau)set voor zowel jongens als meisjes!

Winactie
Wanneer je net bevallen bent van een kindje, maak je kans op deze mooie set t.w.v. 24,99 euro. Wil je deze set graag voor je kindje en past jouw baby nog (of nog niet) in maat 68? Stuur dan een foto van je pasgeboren kindje naar win@trotsemoeders.nl onder vermelding van Noppies en geef de naam + de geboortedatum van je kindje aan ons door in de mail.

Meedoen
Deelnemen aan deze winactie is gratis en kan tot 12 oktober 2017. Onze voorwaarden vind je hier. De winnaar wordt uiteraard willekeurig gekozen! Zet meteen je adres in de mail, zodat we weten waar we het setje naar toe mogen sturen wanneer je gewonnen hebt. De foto zal door ons gebruikt worden in het artikel over de bekendmaking van de winnaar.

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Baby-neushoorntje Naomi geboren in Burgers’ Zoo

Donderdagochtend 1 maart 2018 is een breedlipneushoorn geboren in Koninklijke Burgers’ Zoo: het is een …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten