Home / Nieuws / Er-op-uit nieuws / Thomas de Stoomlocomotief in De Julianatoren [verslag]

Thomas de Stoomlocomotief in De Julianatoren [verslag]

Pretpark de Julianatoren is nooit saai!

Gedurende het jaar zijn er verschillende shows te bewonderen in het Jul & Julia Theater. Zo zijn onder andere Woezel en Pip erg geliefd bij de kinderen, Fien en Teun hebben hun eigen show, er zijn de verjaardagen van Jul en Julia, de Afas Sprookjesweken, Halloween wordt gevierd…en Sinterklaas…  Maar in september kun je alle weekenden naar de show van Thomas de Stoomlocomotief komen kijken! En wij waren erbij….

Daphne had het er al tijden over ; “Ik ga met Sam naar Thomas in de Julianatoren!”.

Dat Thomas de Stoomlocomotief niet alleen voor jongens is bewijst onze Daphne…. Al op zeer jonge leeftijd kon ze precies vertellen wie Percy was en Henry, Emily, Hank, James en alle andere treinen (een stuk of acht zoals in het liedje al gezegd wordt). Ze had ook Thomas de trein speelgoed, boekjes en dvd’s.

 

Naarmate ze ouder werd verdwenen er wat Thomas spulletjes naar haar neefje Sam, die ook Thomas-fan is.Dus toen we hoorden dat we naar de Julianatoren mochten om verslag te doen van deze nieuwe show, hoefden we niet lang na te denken over wie we mee wilden nemen: SAM !

Nicht en neef hebben een geweldige dag gehad… Sam was nog nooit in de Julianatoren geweest, dus dat was op zich al één groot feest! Dat we ook nog naar een show van Thomas de Stoomlocomotief gingen maakte deze dag nog mooier voor hem…

Er stond een grote rij Thomas-fans voor de deuren van het Jul & Julia Theater, vol spanning te wachten tot ze naar binnen konden om een mooi plekje te bemachtigen… Toen iedereen gesetteld was begon de show.

 

Zoals altijd zijn de shows vrij kort, met een simpel verhaal, waarbij de kinderen uitgenodigd worden actief mee te doen (Thomas roepen, klappen en dansen).

Dit keer was “het probleem” dat er drie taken te verdelen waren over drie treinen, maar er moest nog besloten worden WIE WELKE TAAK zou krijgen… En daarbij moest het publiek dus helpen… Precies goed voor de doelgroep dus.

En mijn complimenten aan Van Hoorne Entertainment voor de casting van de dikke controleur! Niet iemand uit de vaste cast opvullen met kussens ofzo, nee echt een enorme forse man met een prachtige imposante stem… Top.

Na de show zijn Daphne en Sam met Thomas en de dikke controleur op de foto geweest (en met tante Marja, anders durfde Sam niet haha…dat is ook heel spannend als je net 3 jaar bent…)

Daarna hadden we nog de hele middag om van de attracties te genieten en het mooie weer maakte de dag helemaal geweldig!

Ze hebben in autootjes, op paarden, in helikopters, in olifanten en vliegende muizen gezeten.

 

En ondanks het mooie weer zijn we ook nog even in de overdekte speelhal geweest. Daar staan namelijk allerlei toestellen die ook buiten bij het Kruidvat, de schoenenwinkel of supermarkt staan…auto’s, brandweerwagens of boten waar je geld in moet gooien om even heen en weer gehobbeld te worden. Sam gaat daar nooit in, want zijn mama zegt altijd :”Oh wat jammer, die is kapot…” of “Ach….deze doet het ook niet…” En hij trapt er nog steeds in haha! Maar zijn moeder kent hem…als je hem erin zet en hem na één rondje weer mee wilt nemen, zet hij het op een brullen… Dus dan is voorkomen beter dan genezen.

Maar bij de Julianatoren doen ze het WEL! En je hebt er geen kleingeld voor nodig , want alles zit bij de prijs inbegrepen. Een druk op de knop is genoeg…. En als je nog een keer wilt druk je nog een keer op de knop…of je stapt op de volgende motor, tractor of boot 🙂 ….

Wij waren erbij…bij Sams’ 1e x in de Julianatoren…en ik weet zeker dat het niet zijn laatste x was !

Ook naar Thomas de Trein in De Julianatoren, klik dan hier >>>>

About Albertine van Veldhuizen - van Pluuren

Mijn naam is Albertine, ik ben 36 jaar en Trotse Moeder van 4 dochters. De oudste heet Josephine en is 11 jaar, de tweede heet Babette en is 9 jaar, gevolgd door Floortje van 6 jaar en de jongste telg is Daphne van 3. Dan hebben we ook nog twee honden, Hugo en Marnix, dus jullie kunnen je misschien wel voorstellen dat het bij ons nooit saai is!

Check Also

The Christmas Show 2017 – gezelligheid voor het hele gezin!

Wanneer je nog een prachtig uitje zoekt om in de Kerstsfeer te kopen, denk dan …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten