Home / Actie / Win / The Beguiled – winactie: maak kans op een prijzenpakket met o.a. vrijkaartjes en een DVD

The Beguiled – winactie: maak kans op een prijzenpakket met o.a. vrijkaartjes en een DVD

The Beguiled is een beklemmende thriller van regisseur en scenarioschrijver Sofia Coppola (Lost in Translation, Marie Antoinette), gebaseerd op het boek A Painted Devil van Thomas Cullinan.

Het verhaal speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1864 in een meisjesinternaat in het Zuiden. De vrouwen, die in het huis wonen, leven afgeschermd van de buitenwereld – tot de dag waarop een gewonde soldaat (Colin Farrell) wordt aangetroffen, die vervolgens wordt binnengelaten om verpleegd te worden. Er ontstaat een seksueel geladen sfeer en door onderlinge dreigende rivaliteit tussen de vrouwen neemt het verhaal een onverwachte wending.

Hieronder de trailer:

Voor deze film mogen we twee prijzenpakketten weggeven aan de winnaars van onze winactie. In ieder prijzenpakket zitten, behalve twee vrijkaartjes voor de film The Beguiled ook een DVD van de film Anna Karenina en een mooi notitieboekje.

Om kans te maken op een van deze prijzenpakketten, stuur je een mail naar win@trotsemoeders.nl onder vermelding van The Beguiled. Zet in de mail wie de schrijver was van het boek Anna Karenina. Onder alle goede inzendingen worden willekeurig 2 prijzenpakketten verloot die zo snel mogelijk toegestuurd zullen worden.

Deelnemen aan deze winactie is gratis en kan tot 12 september 2017. Onze voorwaarden vind je hier.

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Het perfecte leven van mevrouw Parrish

Heerlijk: in een boek beginnen waarvan je verwacht dat het redelijk voorspelbaar is, maar wat …

Door verder te gaan (scrollen/clicken) met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie zie: href="trotsemoeders.nl/cookies">cookies

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten