Home / Speelgoed van het Jaar / Speelgoed van het Jaar 2017: Stem en Win!

Speelgoed van het Jaar 2017: Stem en Win!

Evenals voorgaande jaren is het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen hun stem uitbrengen op het genomineerde speelgoed. Op die manier kun je mee bepalen welk speelgoed of welk spel de titel Speelgoed van het Jaar 2017 gaat winnen! Doen dus, je maakt dan namelijk ook kans om genomineerd speelgoed te winnen!

Wanneer je je stem uitbrengt op de website van Speelgoed van het Jaar <klik hier> kun je aangeven welk item van alle 30 genomineerde spellen / speelgoed jij zou willen winnen. Met een kleine inspanning maakt je dus al kans op erg mooi speelgoed, of op het spel wat je al op je verlanglijst hebt staan! Meedoen dus, via www.speelgoedvanhetjaar.nl.

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De winnaars zijn bekend: dit is het Speelgoed van het Jaar 2017!

Vandaag, 11 november 2017 is in Koninklijke Burgers´ Zoo door Eric Bouwman bekend gemaakt welk …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten