Home / Nieuws / Wie mogen gratis naar een van deze films: Girls Trip of The Beguiled, inclusief extra’s?

Wie mogen gratis naar een van deze films: Girls Trip of The Beguiled, inclusief extra’s?

We hadden twee winacties voor films die momenteel in de Nederlandse bioscopen draaien: Girls Trip en The Beguiled. Voor iedere winactie waren twee prijzenpakketten te winnen, met onder andere vrijkaartjes voor de film, maar ook allerlei andere leuke dingen zoals een DVD of een reispakketje. De winacties zijn inmiddels afgesloten en hieronder kun je lezen wie de prijzenpakketten gewonnen hebben:

Voor The Beguiled:

The Beguiled – winactie: maak kans op een prijzenpakket met o.a. vrijkaartjes en een DVD

Het antwoord op de vraag wie de schrijver is van het boek Anna Karenina (de DVD van deze film zit in het prijzenpakket) is Lev Tolstoj. L.N. Tolstoj,Tolstoj en Leo Tolstoj werden ook goed gerekend als antwoord natuurlijk. Uit alle goede inzendingen zijn de volgende twee winnaars gekozen:

  • Julie van der Heijden uit Zeewolde
  • Reijna van Beekhuizen uit Nagele

Jullie adressen hadden jullie meegestuurd en deze heb ik doorgegeven. Jullie kunnen het prijzenpakket binnenkort verwachten! Veel plezier ermee en geniet van de film!

Voor Girls Trip:

Girls Trip: maak kans op vrijkaartjes en andere leuke prijzen met onze winactie

Onderstaande vrolijke opmerkingen zijn goed voor prijzenpakketten! Sigrid (met Minke) en Klasien (met Ruthilde) kunnen gezellig naar de film Girls Trip. Veel plezier dames! Wanneer jullie je adresgegevens opsturen, krijgen jullie het prijzenpakket thuisgestuurd!

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Première van Ted en het Geheim van Koning Midas [verslag]

Vandaag, 11 februari 2018, was de feestelijke première van de film Ted en het geheim …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten