Home / Recensies / Boeken / Baby & Dreumes boeken / Kwak! Kwak! Waar is mijn mama? [recensie]

Kwak! Kwak! Waar is mijn mama? [recensie]

Kwak! Kwak! Waar is mijn mama? is een leuk boekje voor de allerkleinsten van uitgeverij Deltas. Het handzame boekje gaat over het eendje Kwak. Kwak is net uit het ei gekomen, maar weet niet waar zijn moeder is. Hij gaat op onderzoek uit en loopt allerlei andere dieren tegen het lijf, tot hij uiteindelijk mama eend vindt, die hem een dikke zoen geeft.

Recensie
Wat ik vooral zo leuk vind aan Kwak! Kwak! Waar is mijn mama? is dat jij en je kindje echt samen met Kwak op zoek gaan naar zijn moeder. Jij en je kindje kunnen op elke pagina samen achter een flap kijken, want zit mama eend soms achter die bloemen verstopt?

“Kiekeboe, ben jij mijn mama?”, vraagt Kwak steeds als hij een dier ziet bewegen. Voor je kindje is het heel spannend om te zien wat er achter de flap zit.

Gelukkig heeft het boekje een happy end, want je kindje wil vast ook graag dat Kwak zijn moeder vindt. Daarnaast daagt het boekje je als ouder uit om je beste dierengeluiden te produceren, die al een beetje aan je kleintje verraden welk dier er zich onder de flap bevindt, én leert je kindje onderwijl al iets over dieren (de hond speelt met een bal, de kat vangt graag muisjes).

Door de flappen waar je kindje achter kan kijken, de herhaling van dezelfde handeling en vraag op elke pagina (“ben jij mijn mama?”), en de leuke, vrolijke tekeningen is Kwak! Kwak! Waar is mijn mama? een heel geslaagd boekje voor de allerjongsten.

Kwak! Kwak! Waar is mijn mama?
Hardcover, 14 pagina’s, uitgeverij Deltas
Bestel dit boek hier >>>>

Leesplezier
Schrijfstijl
Inhoud

Leuk

Een leuk boekje voor de allerkleinsten, waarbij je samen op zoek gaat naar de moeder van eendje Kwak.

User Rating: No Ratings Yet !

About Anne Oosterveer

Ik ben Anne, 28 jaar en werkzaam als online communicatieadviseur. Ik woon samen met mijn grote liefde Danny en onze hond Goliath in Arnhem, en rond 4 februari komt daar nog een klein mannetje bij.

Check Also

Diepere emoties beter begrijpen – inzichtkaarten

Diepere emoties beter begrijpen – inzichtkaarten voor emotioneel evenwicht meer geluk en innerlijke rust, van …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten