Home / Blogs / Even voorstellen: Trotse (aanstaande) Moeder Anne

Even voorstellen: Trotse (aanstaande) Moeder Anne

Op een verrassende manier kwam ik in contact met Anne, toen nog maar net zwanger van haar eerste kindje. Ik ben erg blij dat nu “iedereen” mag weten dat ze zwanger is, en dat ze, als lid van ons team,  haar verhaal met de lezers van TrotseMoeders.nl wil delen, want meeleven met een zwangerschap vind ik altijd heerlijk, en jullie vast ook!

Anne stelt zichzelf voor:

Als trotse moeder in spe stel ik mij graag aan jullie voor. Ik ben Anne, 27 jaar en werkzaam als online communicatieadviseur. Ik woon samen met mijn grote liefde Danny en onze hond Goliath in Arnhem, en rond 4 februari komt daar nog een klein mannetje bij.

Tot nu toe ervaar ik mijn zwangerschap als één groot avontuur. Het is zeker niet altijd makkelijk (lees: misselijk, moe), maar toch vind ik het bovenal erg leuk en kijk ik ontzettend uit naar het moment dat de kleine er is.

Ik neem jullie graag mee in mijn zwangerschapsavontuur en straks natuurlijk ook in mijn nieuwe leven als kersverse moeder. Naast mijn voorliefde voor schrijven ga ik heel graag op reis, ga ik regelmatig lekker uit eten, doe ik aan yoga, wandel ik uren met mijn hond door de natuur, ben ik graag omringd door familie en vrienden, bezoek ik musea, lees ik boeken, kook en bak ik, en kijk ik de tofste series en films.

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

Even voorstellen: Trotse Moeder Patricia

Altijd fijn om weer een enthousiast nieuw lid van het team van Trotse Moeders te …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten