Home / Nieuws / Welke “bofferds” winnen het voorleesboek Bofferdje via onze winactie?

Welke “bofferds” winnen het voorleesboek Bofferdje via onze winactie?

Zelf ben ik helemaal weg van het boek Bofferdje. Het is een echt voorleesboek, zoals een voorleesboek moet zijn: ieder verhaaltje is leuk, de situaties zijn herkenbaar voor kinderen en hebben een duidelijke opbouw en een goed einde. Ook om voor te lezen is het leuk, het zijn gezellige, vrolijke verhaaltjes en het boek is prima geïllustreerd. En… Twee exemplaren van Bofferdje waren te winnen via onze winactie!

Er werden hele verschillende verhalen en gebeurtenissen toegestuurd door mensen die kans wilden maken op het voorleesboek Bofferdje.  Variërend van “ik bof met mijn twee kindjes” tot “ik bof dat ik iedere dag ontbijt op bed krijg” en van “ik bof dat ik in Nederland kan blijven wonen” tot “ik bof dat ik een nare ziekte heb overwonnen”.

Net zoals in het boek Bofferdje, willen we geen onderscheid maken tussen “grote” en “kleine” bof-momenten. Daarom is er gekozen om de twee winnaars echt willekeurig te kiezen. De twee mensen die het boek Bofferdje toegestuurd krijgen zijn:

  • Aafje van Dijk: “ik ben een bofferdje omdat ik twee fantastische zoontjes heb (5 jaar en 2 jaar, zie foto) die allebei heel erg van boekjes houden. Ik werk in de bibliotheek en vind het heerlijk om lekker te lezen met mijn jongens. Het boek “bofferdje” zou voor ontzettend veel leesplezier zorgen.”
  • Marit de Boer: “Ik bof sowieso met mijn man en kinderen.
    Toen ik zwanger was heb ik de sleutels in de voordeur laten zitten toen ik een weekendje weg was. (zwangerschapsdementie)
    gelukkig was er niet ingebroken en waren de sleutels er nog en alle spullen nog in huis. Dat noem ik erg boffen!”

Proficiat, Marit en Aafje. Jullie zijn extra bofferdjes want jullie krijgen Bofferdje toegestuurd! Veel voorlees-plezier toegewenst!

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Welke prachtige baby wint het Noppies setje met onze winactie?

We kregen de mooiste foto’s toegestuurd van de prachtigste baby’s. De redactie van TrotseMoeders.nl smolt …

Geef een reactie