Home / Recensies / Speelgoed / Creatief / SES creative: Kleuren met water [recensie]

SES creative: Kleuren met water [recensie]

Wauw….magische tekeningen!  Met deze set kun je kleuren zonder dat het een enorme knoeibende wordt en het enige wat je nodig hebt is water. In de doos zitten 4 voorbedrukte kaartjes en een kwastje. Ga je met een natte kwast over deze kaart heen, dan zie je hoe de kleurplaat langzaam zichtbaar wordt. De kwast kan veilig gebruikt worden, omdat de haren niet kunnen uitvallen. En wat handig is, als de kaart is opgedroogd kun je deze gewoon weer opnieuw gebruiken! Benieuwd hoe het eruit ziet, kijk maar eens naar dit filmpje!

Recensie
SES creative: Kleuren met water was bij ons in huis een groot succes, je ziet namelijk al snel resultaat, je hoeft geen enorme kunstenaar te zijn en omdat je de kaart opnieuw kunt gebruiken kon ieder kind alle kaarten een keertje ‘inkleuren’ .

 

En ik was er ook wel erg blij mee, want dit keer hadden we eens geen vieze handen en kleding, alleen wat druppels op de tafel, ook best een keer leuk voor de verandering 🙂

Quint is begonnen met kleuren en was helemaal trots op zijn dolfijn en vlinders. Yuna had het paard uitgekozen dus die werd als eerste gedaan en inmiddels was de kaart met de  vlinders weer opgedroogd (wat een timing 🙂 ) dus ook die werd met het kwastje ‘behandeld’. Heel erg makkelijk om te doen, ook voor jonge kinderen vanaf een jaar dus goed geschikt en het blijft leuk!

Ook fan geworden SES creative, lees dan ook eens een van deze recensies

SES creative Kleuren met water bestel je hier >>>>

Plezier
Prijs
Leeftijdsgeschikt

Plezier

Magisch schilderen met wateren zonder geknoei

User Rating: No Ratings Yet !

About Mirjam Gorter

Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Kleuren met de krijtjes – Drew Daywalt [recensie]

Kleuren met de krijtjes van Drew Daywalt en illustrator Oliver Jeffers is gebaseerd op de …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten