Home / Recensies / Boeken / Overige volwassen boeken / Oud, maar goud! [recensie]

Oud, maar goud! [recensie]

Je hoeft me niet aan mijn leeftijd
te herinneren. Ik heb een blaas
die dat voor me doet.
STEPHEN FRY

Misschien wordt je haar wat dunner en worden je gewrichten wat minder soepel, maar dat hoeft niet te betekenen dat je bent vergeten hoe je plezier kunt beleven! Deze collectie van geestige citaten en vrolijke grappen helpt je om je grijze haren en ouderdomskwaaltjes even te vergeten. Lach je krom met deze ode aan het lange leven, en word vrolijk ouder met een glimlach!

Recensie
Heerlijk, dit soort boeken. Humor, verrassend, mooi vormgegeven, leuk thema… Kortom: een ideaal cadeau voor iemand waarvan jij vindt dat hij of zij “Oud, maar Goud!” is.

Zeker in deze tijd is “oud” een rekbaar begrip. Waar je vroeger ‘bejaard’ was wanneer je met pensioen ging, gaan nu mensen van 70+ nog kamperen, fietsen en verre reizen maken. En juist wanneer iemand nog volop in het leven staat, is het leuk om dit boek te lezen. Er staan citaten van bekende mensen in, maar ook moppen en andere grappige teksten.

Het boek is ingedeeld in hoofdstukken zoals “geen haar op mijn hoofd” en “de rustige oude dag” en ieder hoofdstuk is gevuld met een vrolijke variantie aan teksten. Hierdoor leent het boek zich prima om regelmatig opgepakt te worden. Leuk is ook om kleinkinderen er uit te laten voorlezen wanneer opa / oma op bezoek zijn ­čśë

Wanneer je zelf nog om dit boek kunt lachen, weet je in ieder geval dat je tot de categorie “Goud” behoort en dat “Oud” alleen jou onvoldoende omschrijft!

Oud, maar goud! – Tom Hay
De grappigste moppen en citaten over ouder worden.
Hardcover,┬á192 pagina’s, uitgeverij Deltas
Bestel dit boek hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

Diepere emoties beter begrijpen – inzichtkaarten

Diepere emoties beter begrijpen – inzichtkaarten voor emotioneel evenwicht meer geluk en innerlijke rust, van …

Door verder te gaan (scrollen/clicken) met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie zie: href="trotsemoeders.nl/cookies">cookies

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten