Home / Leuk / Wie mag bijna 90 uur naar GTST kijken door deelname aan onze winactie?

Wie mag bijna 90 uur naar GTST kijken door deelname aan onze winactie?

Oei… Bijna iedereen die een mail heeft gestuurd naar aanleiding van onze winactie om de DVD-box van de serie Goede Tijden, Slechte Tijden, seizoen 16 te kunnen winnen weet iemand die de aller-grootste fan is, of is zelf de allergrootste fan…. 

Toch hebben we een winnaar gekozen en wel: Sebastiaan Doornebos. Zijn motivatie om te winnen was de volgende:

Ik wil graag kans maken op dit seizoen voor op mijn werk. Ik werk op een beschermde kleinschalige zorginstelling gericht op mensen met dementie. Mensen die dementie of een soort gelijke diagnose hebben gekregen hebben veel behoefte aan structuur gedurende dag, en raad eens wat voor veel structuur (en heel veel entertainment) zorgt.. 20:00, RTL4, Goede Tijden Slechte Tijden!

Helaas is er in de zomervakantie geen Goede Tijden Slechte Tijden op televisie. Dit zorgt voor onrust want het wijkt af van de normale structuur. Ik wil dit dus graag voorkomen door dit pakket te winnen! =)

En zo gaat deze DVD-box naar een prima bestemming waar veel fans er nog jaren van kunnen genieten!

Allemaal dank voor deelname aan deze winactie. Binnenkort komen er weer andere winacties, zoals voor vrijkaartjes voor Disney on Ice…. Wordt dus snel lid van onze Facebook-groep en mis niets! Klik hier om je aan te melden.

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Deze lentefoto wint ‘Stukjes Hemelblauw’

Wat een vrolijke en zonnige foto’s werden er toegestuurd naar aanleiding van onze winactie waarmee …

Door verder te gaan (scrollen/clicken) met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie zie: href="trotsemoeders.nl/cookies">cookies

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten