Home / Actie / Win / Een goede start-smartphone voor kinderen [Wiko-winactie]

Een goede start-smartphone voor kinderen [Wiko-winactie]

Veel kinderen leren als dreumes al met een smartphone om te gaan. Ze zoeken zelf filmpjes op YouTube en spelen spelletjes. Soms wordt er zelfs (per ongeluk) iemand gebeld ūüėČ Wanneer kinderen de hogere klassen op de basisschool bereiken, komt er in veel gezinnen een omslagpunt. Er wordt dan minder gebruik gemaakt van de smartphone van de ouders en er wordt gekeken naar een eigen smartphone voor je kind. En naar regels die daarbij horen!

Een eigen smartphone voor je kind

Meestal krijgen kinderen een eigen smartphone wanneer een van de ouders aan een nieuw toestel toe is. De “oude telefoon” wordt dan de eerste smartphone voor het kind. Maar hoe leuk is het om je kind echt een nieuwe telefoon te kunnen geven? Een echte smartphone, met alles er op en er aan die nog betaalbaar is ook? Voordeel is ook dat je zelf een abonnement of pre-paid card kunt zoeken die bij het afgesproken telefoongebruik van je kind past, zodat je niet aan een duur combinatie-abonnement vast zit.

Wiko
Wiko is een relatief nieuwe speler op de smartphone-markt. Ze maken hoge kwaliteit smartphones, maar dan voor een redelijke prijs:

Wiko Jerry
Een van die smartphones is de Wiko Jerry. Deze Android smartphone is echt geen “kleintje” met een Quad-core processor en Marshmellow als besturingssysteem. Voor meer specificaties, zie:


Wat kost een Wiko Jerry?

Eigenlijk zou je eerst eens moeten “gokken” wat de Wiko Jerry kost. Gewoon eens de specs vergelijken met die van de gevestigde merken…. Dan zul je je realiseren dat de¬†adviesverkoopprijs van ‚ā¨ 89,99 echt een hele lage prijs is voor de kwaliteit die Wiko biedt.

Winactie
De Wiko Jerry is onder andere te koop bij Wehkamp en Kijkshop (inclusief beltegoed). Maar… Bij TrotseMoeders.nl kun je hem winnen!

Je kind kan dan n√° de vakantie met een gloednieuwe, “coole” en goede smartphone naar school, en thuis appen en spelen zonder jouw smartphone nog nodig te hebben.

Wat moet je doen om kans te maken op de nieuwe Wiko Jerry? Niet veel! Laat ons via win@trotsemoeders.nl weten wat jouw regels zijn voor smartphone-gebruik. Stuur je antwoord per mail onder vermelding van Winactie Wiko Jerry. Onder de inzendingen wordt willekeurig een Wiko Jerry verloot.

Gratis
Deelnemen aan deze winactie is gratis en kan tot 14 augustus 2017. Onze voorwaarden vind je hier.

Meer Wiko? Zie:

Wiko WiMate: mooie activity-tracker als personal coach

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

Vandaag maak je kans om Speelgoed van het Jaar 2017 te winnen!

Zoals jullie weten bepalen jullie zelf welk genomineerd speelgoed of welk genomineerd spel met de …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten