Home / Nieuws / De vakantie is begonnen, ook voor de prinsesjes [foto´s]
2017-07-07 15:16:06 WARMOND - Koning Willem-Alexander en koningin Maxima met de prinsessen Ariane, Alexia en Amalia tijdens de fotosessie van de koning en zijn gezin bij de Kagerplassen. ANP ROYAL IMAGES KOEN VAN WEEL

De vakantie is begonnen, ook voor de prinsesjes [foto´s]

Voor regio midden is de zomervakantie begonnen. Van 8 juli t/m 20 augustus 2017 hebben alle kinderen in die regio vakantie, dus ook de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane.

2017-07-07 15:20:29 WARMOND – Prinsessen (VLNR) Alexia, Amalia en Ariane tijdens de fotosessie van de koning en zijn gezin bij de Kagerplassen. ANP ROYAL IMAGES LEX VAN LIESHOUT

Evenals de afgelopen jaren, was er een fotomoment, waarop Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prinses Catharina-Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane op de foto gingen, met de afspraak dat de rest van de vakantie privé mag zijn.

2017-07-07 15:19:58 WARMOND – Koning Willem-Alexander en koningin Maxima met de prinsessen Ariane, Alexia en Amalia tijdens de fotosessie van de koning en zijn gezin bij de Kagerplassen. ANP ROYAL IMAGES KOEN VAN WEEL

De foto’s zijn beschikbaar gesteld door de Rijksvoorlichtingsdienst: copyright: RVD, fotograaf: ANP.

2017-07-07 15:21:04 WARMOND – Koning Willem-Alexander en koningin Maxima met de prinsessen Ariane, Alexia en Amalia tijdens de fotosessie van de koning en zijn gezin bij de Kagerplassen. ANP ROYAL IMAGES KOEN VAN WEEL

Hieronder nog de verdeling (vakantiespreiding) van de zomervakantie per regio:

  • Regio midden: 8 juli t/m 20 augustus 2017
  • Regio zuid: 15 juli t/m 27 augustus 2017
  • Regio noord: 22 juli t/m 3 september 2017
2017-07-07 15:24:07 WARMOND – Koning Willem-Alexander en koningin Maxima tijdens de fotosessie van de koning en zijn gezin bij de Kagerplassen. ANP ROYAL IMAGES LEX VAN LIESHOUT

 

2017-07-07 15:16:06 WARMOND – Koning Willem-Alexander en koningin Maxima met de prinsessen Ariane, Alexia en Amalia tijdens de fotosessie van de koning en zijn gezin bij de Kagerplassen. ANP ROYAL IMAGES KOEN VAN WEEL

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Deze lentefoto wint ‘Stukjes Hemelblauw’

Wat een vrolijke en zonnige foto’s werden er toegestuurd naar aanleiding van onze winactie waarmee …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten