Home / Faits Divers / Wat te doen wanneer je kind vermist is?

Wat te doen wanneer je kind vermist is?

Elk jaar op 25 mei wordt stilgestaan bij de Internationale Dag van de Vermiste Kinderen. Dit is de dag dat in 1979 het Amerikaanse jongetje Etan Patz op 6-jarige leeftijd verdween. In 1983 werd naar aanleiding van de vermissing van Etan de 25e mei uitgeroepen tot ‘the International Missing Children’s Day’, de Internationale dag van de Vermiste kinderen. Maar wat moet je doen wanneer je kind vermist is? Amber Alert maakte een overzichtelijke video:

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Samen met je kind inpakken voor de vakantie

In veel gezinnen komt het inpakken van de koffers op de Trotse Moeder neer. Maar… …