Home / Baby & Dreumes tips* / Zwitsal heeft nu ook een Conditioner voor de kleintjes

Zwitsal heeft nu ook een Conditioner voor de kleintjes

De milde formule van de Zwitsal Conditioner maakt de haartjes van je kindje heerlijk zacht en glanzend. Breng na het wassen een kleine hoeveelheid aan in vochtig haar en spoel daarna goed uit voor makkelijk doorkambare haartjes.

• Voorzien van een anti-prik formule
• Geschikt voor alle haarsoorten
• Mild en zacht
• Dermatologisch getest
• pH-huidneutraal

Review
Ik ben dol op Zwitsal. De geur brengt me meteen weer terug naar de tijd waarin mijn kindjes klein waren (hoewel ik ze nog lang na hun baby- / dreumes- / peuter- en zelfs kleutertijd met Zwitsalproducten ben blijven wassen….). En zelf gebruik ik nog Zwitsal handzeep, gewoon vanwege de heerlijke geur!

Zwitsal producten zijn uiteraard geoptimaliseerd voor gebruik bij kleintjes. Zo prikt de shampoo niet in de oogjes en is deze goed voor de babyhuid. Maar, wanneer de haartjes van je kindje wat langer worden, is de shampoo alleen niet verzorgend genoeg voor de haren. En daar heeft Zwitsal nu iets op bedacht: Conditioner.

Ik hoop dat mijn kinderen nu weer terug willen naar de Zwitsal shampoo, nu ze deze kunnen combineren, maar ik vrees dat mijn 13-jarige puber daar niet warm voor zal lopen… Ach, dan gebruik ik hem toch lekker zelf! Ik ben en blijf fan!

Voor tips om de haartjes van je kleintje te wassen, klik hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 16 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 13 jaar.

Check Also

Dit waren de populairste babynamen in 2019

Omdat de Sociale Verzekeringsbank zorgt voor de uitbetaling van de kinderbijslag, weten ze ook welke …