Home / Nieuws / Er-op-uit nieuws / Vandaag is Disneyland Paris jarig: 25 jaar Disney plezier voor de hele familie!

Vandaag is Disneyland Paris jarig: 25 jaar Disney plezier voor de hele familie!

Ik kan me nog herinneren dat Disneyland Paris opende, 25 jaar geleden (ja, echt waar!). Toen heette het Euro Disney (dat was nog vóór de invoering van de euro hoor!). Het leek me geweldig om er een keer heen te gaan, voorheen had ik alleen beelden gezien van Disneyland in de Verenigde Staten.

Toch duurde het nog jaren voordat ik er voor het eerst kwam. En toen met een van de tweeling: mama-tijd. Nou, dat had niet beter uit kunnen pakken: slapen in een Disney resort, rondlopen tussen de attracties (en er in gaan uiteraard) en genieten van alle extra’s, zoals de optocht en alle mini-optredens tussendoor. Echt sprookjesachtig!

Kleine kinderen komen er aan hun trekken, maar ook grotere kinderen en volwassen, tot en met de stoerste durfal zullen aan 1 dag niet voldoende hebben om alles te zien, laat staan te doen! Zeker niet nu er sinds 2002 een tweede park naast gebouwd is.

Het hele jaar wordt er extra feest gevierd vanwege het 25-jarig jubileum. Misschien leuk om te overwegen vanwege alle feestelijkheden dit jaar een bezoekje te brengen!

Meer informatie over Disneyland Paris vind je hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

“Cool” nieuws: details bekend van Disney on Ice 2018 – Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

Na het ‘hot news’ over Monster Jam, heeft Feld Entertainment nieuws wat beter bij dit …

Door verder te gaan (scrollen/clicken) met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie zie: href="trotsemoeders.nl/cookies">cookies

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten