Home / Nieuws / SNEAK PREVIEWS / Dit is het nieuwe Koningsdag-lied [video]

Dit is het nieuwe Koningsdag-lied [video]

Daan, Nouk en Sharon, ofwel Raak!, presenteren samen met de kinderen van de Telekids Musicalschool vol trots hun allernieuwste single ‘Koningsdag’. Het Koningsdag-lied is special opgenomen voor de viering van de verjaardag van Koning Willem-Alexander.

Op donderdag 27 april 2017 viert Nederland Koningsdag en dit jaar is het een bijzondere dag, want Koning Willem-Alexander wordt 50 jaar. En voor Raak! hoort bij een kroonjaar een echt Koningsdag-lied:

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Koningsdag 2018: Willem-Alexander is nu 5 jaar koning

Time flies… Zo ook voor onze koning en zijn gezin. Vijf jaar is Willem-Alexander onze …

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.