Home / Actie / Gratis / Griet op de Beeck schrijft Boekenweekgeschenk 2018

Griet op de Beeck schrijft Boekenweekgeschenk 2018

De Vlaamse auteur Griet op de Beeck zal het boekenweekgeschenk 2018 schrijven. Griet op de Beeck zal bij vele mensen vooral bekend zijn vanwege haar boek Kom hier dat ik u kus (de titel alleen al is prachtig!) maar heeft inmiddels al meerdere boeken op haar naam staan die allemaal goed ontvangen zijn.

De boekenweek zal volgend jaar van 10 – 18 maart 2018 gehouden worden. Op 18 maart 2018 zal iedereen met het boekenweekgeschenk gratis met de trein kunnen reizen, zet die datum alvast in je agenda!

Om de tot nu toe verschenen boeken van Griet op de Beeck te bekijken, klik hier >>>>

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Levensgroot het nijntje stoelendans in Utrechtse Kinderboekwinkel

Is jouw kind tussen de 1 en 4 jaar oud en wil hij of zij …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten