Home / Actie / Door dit filmpje voel jij je ook vast ‘goedgemutst’ [video]

Door dit filmpje voel jij je ook vast ‘goedgemutst’ [video]

Wat een succes was De Goedgemutste Breicampagne dit jaar weer! Maar liefst 131.151 innocent smoothies werden voorzien van vrolijk gekleurde mutsjes en daarmee is er 26.231 euro opgehaald voor eenzame ouderen. Een aantal van de bekendste breifanaten vertellen over het succes van de Goedgemutste Breicampagne. Zie hier de wollige variant van Love Actually:

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Maak kans op een prachtige giftbox van Noppies & Kelly Caresse [winactie]

Wanneer je een baby hebt gekregen wil je hem of haar graag mooi aankleden. Zachte …

Geef een reactie

Door verder te gaan (scrollen/clicken) met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie zie: href="trotsemoeders.nl/cookies">cookies

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten