Home / Recensies / Film, TV & Muziek / Storks, over ooievaars, baby’s en wat er allemaal bij komt kijken wanneer je een kindje wilt….

Storks, over ooievaars, baby’s en wat er allemaal bij komt kijken wanneer je een kindje wilt….

De tijd dat er verteld werd dat kinderen door de ooievaar gebracht worden, is nog niet zó lang achter ons. Dit gegeven, ooievaars die baby’s bezorgen, na het ontvangen van een brief van ouders-to-be of een kind wat graag een broertje of zusje wil (liefst met Ninja-skills) is de rode draad in de film Storks.

In Storks zijn de ooievaars echter gestopt met het bezorgen van baby’s, het was toch wel een gedoe… En het liep dramatisch mis toen één van de ooievaars zich ging hechten aan een baby en deze niet bezorgd werd, maar opgroeit in het bedrijf wat voorheen baby’s afleverde en zich nu bezichhoudt met meer lucratieve zaken: het bezorgen van pakketjes.

Wanneer er onbedoeld toch een brief het systeem activeert en er een baby klaar is om bezorgd te worden, is er een probleem…. En dan begint het avontuur met voor mij als hilarische hoogtepunt de scenes bij de wolven…

We hadden Storks al gezien bij de première en toen was mij al duidelijk dat dit een must-have is; een film om meerdere malen te zien, leuk voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen.

Roze-blauwe première van de nieuwe animatiefilm STORKS

Inmiddels is hij hier al drie keer gedraaid, goed dat we de BluRay versie hebben 😉

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

8 must-do zaken voor na de geboorte van je baby [checklist]

Hoera, je hebt een wondertje de wereld in gebracht! Je geluk kan niet op en …

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.