Home / Recensies / Boeken / Ik hou van jou – lief Valentijnsboekje voor jong en oud

Ik hou van jou – lief Valentijnsboekje voor jong en oud

De allerliefste versjes en liedjes zijn gebundeld in dit oer-Hollandse boekje, voor jouw eigen allerliefste.

Met versjes, liedjes en prenten van onder meer Max Velthuijs, Hans Andreus, Hans & Monique Hagen, Claudia de Breij en vele anderen.

Recensie
Wat een lief boekje! Kleine versjes, gedichtjes, liedjes en lieve tekeningen. Prachtig! In een mooi uitgegeven, vierkant boekje, hardcover, voor maar 5 euro (nee, ik heb geen aandelen!). Dit is toch echt leuk om cadeau te doen of cadeau te krijgen?

Valentijnsdag is natuurlijk een prima gelegenheid, maar “Ik hou van jou” zeggen kan iedere dag, wanneer je mensen om je heen hebt waarvan je houdt. En met dit boekje doe je dat op een luchtige manier. Geschikt voor jong en oud! En ook leuk om op te sturen wanneer je vrienden of familie in het buitenland hebt.

Ik hou van jou
Hardcover, 24 pagina’s, uitgeverij Leopold
Bestel dit boekje hier >>>>

Teksten
Afbeeldingen
Prijs - kwaliteit

Aanrader

Lief boekje met mooie teksten en afbeeldingen

User Rating: No Ratings Yet !

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

Pennengevecht [verslag]

What’s the hatter with me? Dat was de dresscode voor de vijfde Midzomerkinderboekenborrel in het …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten