Home / Nieuws / Er-op-uit nieuws / Wil jij ook naar Disneyland Paris? Nu tot 2 dagen + 2 nachten gratis!

Wil jij ook naar Disneyland Paris? Nu tot 2 dagen + 2 nachten gratis!

Al twee keer ben ik in Disneyland Paris geweest. De eerste keer met mijn dochter. We hebben toen alleen de ‘roze wereld’ gezien en enorm genoten! De tweede keer was met mijn jongste zoon, die -in tegenstelling tot zijn tweelingzus- een heel plan had gemaakt, samen met iemand van Disney, om door het hele park de attracties van zijn wensenlijstje af te werken. Het was een totaal andere belevenis, maar ook reuze gezellig!

Dit jaar zou ik graag nog eens terug gaan, maar dan met mijn tweeling. Dan kunnen ze ook samen in attracties en durft mijn dochter misschien ook andere gebieden dan de roze te verkennen. Mijn zoon zal wel geïnteresseerd zijn in de Star Wars attractie: Star Tours – The Adverture Continues. En zo zal ook dit bezoek weer totaal anders verlopen, vermoed ik!

En ik? Ik hoef niet zonodig in alle attracties (hoewel ik bijvoorbeeld It’s a Small World en Peter Pan opnieuw zou willen ervaren), ik ga vooral genieten van de gezichten van mijn kinderen. Ze zijn geen hotels gewend en alleen al de overnachten in een van de Disneykamers van een Disney hotel is een feest!

Dit jaar is een “extra speciaal” jaar, vanwege de 25e verjaardag van Disneyland Paris die vanaf 26 maart 2017 gevierd wordt. Er zijn tal van extra shows en andere feestelijkheden. In ieder geval zou ik graag Disney Illuminations bekijken (beschrijving: Disney Illuminations avondshow leidt. Klassieke Disney sprookjes en nieuwe verhalen zoals Star Wars, Frozen en Pirates of the Caribbean komen tot leven met schitterend vuurwerk, ongelooflijke lichtprojecties en verbluffende speciale effecten..).

Het is nog even zoeken naar de data waarop we gaan. Liefst al in de meivakantie. En dan natuurlijk door gebruik te maken van de vroegboekkorting, waarbij ik tot 2 dagen & twee nachten gratis kan krijgen. Dus ook gratis entree tot de parken! Dat scheelt een heleboel geld, waarvan ik dan weer een lekkere pannenkoek met nutella kan kopen (of meer dan één…).

Sowieso lijkt het me, met meer dan één kind, prettig om meer dagen in Disneyland te zijn. Zoals aangegeven heeft mijn tweeling totaal verschillende ideeën over een dagje Disneyland en door de planning over meerdere dagen te kunnen verspreiden, komen ze allebei aan hun trekken, en is het ook goed vol te houden.

In verband met de 25e verjaardag  (vanaf 26 maart 2017) van Disneyland Paris is de volgende aanbieding van start gegaan:

Tot 2 nachten en 2 dagen gratis + gratis toegang en verblijf voor kinderen t/m 6 jaar, klik hier >>>>

Deze campagne loopt t/m 13 februari 2017 en geldt voor aankomsten van 29 maart 2017 t/m 31 oktober 2017.

 

About Advertorial

Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Schildpadden tot in het oneindige – John Green [recensie]

Schildpadden tot in het oneindige gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten