Home / Blogs / Leuke uitspraken van ons kleine Josephientje – deel 4: dieren [persoonlijke blog]

Leuke uitspraken van ons kleine Josephientje – deel 4: dieren [persoonlijke blog]

leuke-uitspraken-blog-copyright-trotse-moeders-albertine-4Laatst kwam ik in de la een notitieboekje tegen met leuke uitspraken van Josephine, toen het nog een Josephientje was…. Zo grappig om terug te lezen! Ik zal er een paar met jullie delen, voor leuke uitspraken van Josephientje over andere onderwerpen, klik je hier >>>>

Ook dieren zijn vaak een bron van grappige opmerkingen:

Toen Arne jarig was, lagen we om 6:30 uur nog op bed en begon onze (vorige inmiddels overleden) hond Nelsson te piepen in de gang. Josephine lag al lekker tussen ons in en zei :”Hoor! Nelsson piept “Lang zal die leven” voor papa!”

Na een uitleg over bacteriën, dat dat hele kleine beestjes zijn, bedacht Josephientje zich geen moment toen de hordeur nog open stond. Ze schoof hem snel dicht en zei :”Anders komen de ‘bactering’ binnen.”

Ze zag eens een roodborstje in de achtertuin….”Mam, ik zag zo’n vogeltje met een oranje keel!”

leuke-uitspraken-blog-copyright-trotse-moeders-albertine-3

En oh ja, het paard van Sinterklaas, haha!
“Oma, ik heb mijn laars gezet en heb er een wortel ingedaan voor Amerigo.”
Oma: “Weet je wat ze ook heel lekker vinden? Water!”
Josephine :”Ja, maar dat kan niet oma, want er zit bont aan de binnenkant van mijn Uggs …”

Voor andere, persoonlijke, blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Voor persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

About Albertine van Veldhuizen - van Pluuren

Mijn naam is Albertine, ik ben 36 jaar en Trotse Moeder van 4 dochters. De oudste heet Josephine en is 11 jaar, de tweede heet Babette en is 9 jaar, gevolgd door Floortje van 6 jaar en de jongste telg is Daphne van 3. Dan hebben we ook nog twee honden, Hugo en Marnix, dus jullie kunnen je misschien wel voorstellen dat het bij ons nooit saai is!

Check Also

naar buiten kijken

Relativiteitstheorie [persoonlijke blog]

Voordat je moeder wordt heb je vrije tijd. Zodra je moeder wordt heb je nog …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten