Home / Nieuws / Er-op-uit nieuws / Herfstvakantie-tip: op avontuur door de grachten

Herfstvakantie-tip: op avontuur door de grachten

291893-kidscruise4Mijn naam is Sjonnie de muis. Ik ben heel stoer en niet snel bang. Mijn vriend Harold de kat daarintegen… Hij wil piraat worden, maar hij is bang voor water! Ik probeer hem te helpen over zijn angst heen te komen, maar dat kan ik niet alleen. Kan jij mij helpen?

screenshot-2016-10-13-at-20-38-46Terwijl je ouders hun eigen verhaal luisteren, ga jij op je eigen avontuur door de grachten! Zoek de dieren op de grachtenpanden met je piratenkijker, teken een geluksteken en een stoere tattoo voor Harold, ontwerp het perfect schip-huis en… word een echte Zoetwaterpiraat!

Voor (groot)ouders een erg ontspannen manier om de Amsterdamse grachten per boot te bekijken. Voor kinderen een compleet avontuur! Er zijn ook family-tickets beschikbaar. Voor alle prijzen klik hier >>>>

Voor een verslag van een kinder-rondvaart (waar het hele gezin van geniet), klik hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

Captain Toad – Treasure Tracker: vriendelijk spel voor Nintendo Switch en Nintendo 3DS

Wanneer je kinderen wat ouder worden, zul je merken dat de games waar hun interesse …