Home / Nieuws / VIP nieuws / Wil jij meedoen in de nieuwe clip van K3: Love Boat Baby?

Wil jij meedoen in de nieuwe clip van K3: Love Boat Baby?

Ben je al jaren fan van K3, of misschien pas fan geworden toen je kind(eren) de liedjes gingen meezingen en mee-dansen? Het maakt niet uit, want alle fans, vanaf 16 jaar, mogen zich aanmelden om te figureren in de nieuwe clip van K3: Love Boat Baby. Kijk maar even naar de oproep van Hanne, Marthe en Klaasje:

Er is plaats voor maar liefst 300 mensen van 16 tot 100, mits ze kunnen bewegen. Je kunt dus je eigen Trotse Moeder (of tante of buurvrouw) ook meenemen wanneer je uitgekozen wordt. Zou dat niet super zijn om aan je kind(eren) te kunnen laten zien?

De opnames zijn op 11 oktober 2016, kijk hieronder voor de bijzonderheden:

figureren-in-clip-k3-artikel-trotse-moeders

Aanmelden kan via deze link >>>>

Laat het ons weten via redactie@trotsemoeders.nl wanneer je uitgekozen bent! Veel succes!!

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Dit waren de populairste babynamen in 2019

Omdat de Sociale Verzekeringsbank zorgt voor de uitbetaling van de kinderbijslag, weten ze ook welke …