Weekend-tip: VIP ontbijt met Angelina Ballerina in De Julianatoren

Julia de Muis is jarig, en dat moet natuurlijk gevierd worden! De Julianatoren pakt het feestelijk aan door dit hele weekend (11 en 12 juni 2016) dagelijks drie shows met Jul en Julia EN drie shows met Angelina Ballerina aan te bieden. Deze shows zijn gratis wanneer je een kaartje voor dit familiepretpark hebt.

JT2016-Julia-Verjaardag-Angelina-Ballerina JT2016-Julia-Verjaardag-2016 JT2016-Julia-Verjaardag-VIP

Maar dat is nog niet alles. Wil je je kind(eren) helemaal een feestelijke dag bezorgen? Schrijf je dan in voor het VIP-ontbijt waarbij Angelina Ballerina aanwezig zal zijn. Ook de andere bekenden uit De Julianatoren zoals Dina, mevrouw Suikerspin en uiteraard de jarige Julia zelf, zullen bij het ontbijt zijn en na afloop is er een mooi cadeau. Meer informatie vind je hier >>>>

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Maak een mooie (verjaardags)tekening met dit kleurboek

Verjaardagen die thuis gevierd worden zonder visite…. Corona is niet alleen groot verdriet voor mensen …