Home / Nieuws / SNEAK PREVIEWS / Luister en kijk hier naar de clip van Ushuaia, het nieuwe liedje van K3

Luister en kijk hier naar de clip van Ushuaia, het nieuwe liedje van K3

Eerder deze week schreven we al dat er een nieuw liedje van K3 aan zat te komen, en nu is het dan zover. In onderstaande video zie je de clip die bij het nieuwe liedje Ushuaia hoort en zie je de bijbehorende dansjes. En natuurlijk schitteren Marthe, Hanne en Klaasje in mooie, zomerse outfits. Een kleurrijk en vrolijk geheel, geniet maar mee:

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Samson & Gert wordt Samson en …. Marie!

“Ik moest kloppen want de bel doet het niet“, zei ik gisteren nog tegen mijn …