Home / Actie / Gratis Trotse Moeders / Trotse Vaders nieuwsbrief

Gratis Trotse Moeders / Trotse Vaders nieuwsbrief

old-newspaper-350376_960_720Sinds kort heeft TrotseMoeders.nl een eigen nieuwsbrief. In de gratis nieuwsbrief zullen steeds drie items belicht worden. Vaak is dat een winactie en een recept, een persoonlijke blog of een artikel over een actueel onderwerp. Ook interessante onderwerpen van onze website TrotseVaders.nl kunnen er in opgenomen worden.

De nieuwsbrieven van Trotse Moeders / Trotse Vaders zullen ongeveer 4 keer per maand uitkomen. Wanneer je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kun je je eenvoudig uitschrijven via een link die onderaan iedere nieuwsbrief staat.

Door onderstaand formulier in te vullen (minimaal een mailadres) en op subscribe te klikken, word je opgenomen in ons mailbestand:

In de nieuwsbrieven zullen, net als af en toe op Facebook, ook exclusieve winacties geplaatst worden. Wil je echt niets missen, zorg dan dat je ons zowel op Facebook volgt (klik hier) en je inschrijft voor onze nieuwsbrief!

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Deze lentefoto wint ‘Stukjes Hemelblauw’

Wat een vrolijke en zonnige foto’s werden er toegestuurd naar aanleiding van onze winactie waarmee …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten