Home / Baby & Dreumes / Informatie / Waar kun je echt niet zonder? De 5 handigste items voor de babykamer!

Waar kun je echt niet zonder? De 5 handigste items voor de babykamer!

Er zijn oneindig veel spulletjes te koop waarmee je de babykamer tot de nok toe kunt vullen, maar er zijn slechts een paar items écht onmisbaar. Welke dat zijn? Je leest het hieronder.

Verstelbaar ledikantje
Het is een cliché, maar waar: ze groeien zo snel! Het is daarom wijsheid om een ruim, verstelbaar ledikant in de babykamer te zetten. Zodra jouw kindje zich aan de zijkanten probeert op te trekken, is het tijd om de matrassenbodem een verdiepinkje lager te zetten. Veel bedjes hebben 3 verstelmogelijkheden: hoog, in het midden van het bedje en laag. Hierdoor kan je kind lekker lang in hetzelfde bed blijven slapen. imageIn de periode dat je baby echt nog een ukkie is en in een wiegje op de ouderslaapkamer slaapt, is het ledikant ook uiterst handig voor extra opbergruimte! Bij Pink Or Blue ontvang je momenteel exclusief korting op baby- en kinderspullen, ideaal als je aan het shoppen bent voor de babykamer.

Een goede luieremmer
Ja: ook de luiers van jouw engeltje stinken, helemaal als ze al even liggen! Een goedwerkende luieremmer is een must om de heerlijke babygeur in het babykamertje te behouden. Je hebt luieremmers in verschillende soorten en maten. Een exemplaar dat echt helpt tegen vieze luchtjes is er eentje met afsluitbare zakken. Deze zijn iets duurder dan de open emmers, maar doen hun werk goed!

Een commode met veel ruimte
Oneindig veel rompertjes, hydrofiele luiers, verzorgingsproducten: de commode puilt binnen no time uit met spullen. Bovendien begint je baby vanaf een maand of 8 erg bewegelijk te worden, een ruime commode is daarom geen overbodige luxe. Een handige tip voor extra ruimte is het plaatsen van planken boven de commode. Heb je überhaupt weinig ruimte? Hier staan een paar leuke tips waarmee je ruimte kunt besparen.

3be44726-cf5a-4b35-8e98-fd97ceda53f5Een fijne stoel
Voor het avondflesjes of de momenten ’s nachts dat de kleine niet kan slapen is een comfortabele stoel ideaal. Je kunt in alle rust jouw baby heen en weer wiegen en je eigen benen een beetje rust geven na een lange dag. Een schommelstoel is natuurlijk perfect om je kindje in slaap te laten doezelen. Er zijn veel verschillende modellen, van hypermodern tot klassiek.

De slaapzak
Het is ongelooflijk in welke posities je kindje onverstoorbaar kan slapen. Lang niet altijd blijven de dekens even goed liggen, dus een slaapzak is –vooral voor de iets oudere baby’s- een uitkomst. Ook als de deken is afgetrapt, zal je kind het nog lekker warm hebben en zodra het seizoen het toelaat, kun je een deken zelfs achterwege laten.

Welke items zijn voor jou als moeder absoluut onmisbaar?

About Advertorial

Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

De 100 meest gestelde vragen over borstvoeding [recensie]

Eva Boonen en Martine Boonen schreven met ‘De 100 meest gestelde vragen over borstvoeding’ bij uitgeverij …

Door verder te gaan (scrollen/clicken) met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie zie: href="trotsemoeders.nl/cookies">cookies

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten