That’s Life, puzzel Venetië [recensie]

IMG_0331Leuke uitdagende puzzel met een ludieke afbeelding van een bekende dagelijkse situatie. De puzzel bestaat uit 1.000 stuks, heeft een afmeting van 48×68 cm en is van hoge kwaliteit. Afbeelding Venetië.

Recensie
Helaas heb ik, of eigenlijk maak ik, te weinig tijd vrij om eens een puzzel te maken. 71335-Puzzle-Venice-P-260x187Vooral nu in de herfst met de regenachtige zondagen is het heerlijk om eens het werk aan de kant te leggen en het hoofd te buigen over een puzzel.

De puzzel van That’s Life met de afbeelding van Venetië moest hem deze zondag worden. De puzzel Venetië heeft 1.000 stukjes wat mij in het begin niet heel lastig leek. Maar al snel bleek deze puzzel wel een uitdaging. Bij het open maken van de doos zagen we heel veel stukjes die erg op elkaar leken. Veel dezelfde kleur tinten en zo op het eerste gezicht zagen alle stukjes er hetzelfde uit.

IMG_0464 IMG_0468

Gelukkig kwam opa op bezoek, met een stuk meer puzzel ervaring dan dat wij hebben. Eerst de kant stukjes sorteren en daarna de kleurtinten die terug te vinden zijn op het voorbeeld. Al snel werden de eerste contouren van de puzzel zichtbaar. Een erg leuke puzzel om te maken. Als je er eenmaal aan begint werkt het wel verslavend. Wij stonden om en om bij de puzzel om te zoeken of we nog een stukje op de juiste plek konden leggen!

IMG_0466 IMG_0461

De puzzels is van degelijk eco materiaal gemaakt, ook de plaat is helder met mooie kleuren en een mooie glans. Als we deze puzzel klaar hebben zag ik al dat er nog meer puzzels zijn van That’s Life welke een leuke afbeelding hebben om te maken.

puzzel-that-s-life-klaar-recensie-trotse-moeders

That’s Life – Venice
Bekijk op bol.comPuzzel 1000 stukjes over Venetië, Goliath
Bestel deze puzzel hier >>>>

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Rear View Mirror Puzzle: Verkeersdrukte

Puzzelen wat je in de achteruitkijk-spiegel ziet. Dat is origineel! De Rear View Mirror Puzzle: …