Home / Recensies / Kleding & Accessoires / Zin in school met een nieuwe Imaginarium rugzak

Zin in school met een nieuwe Imaginarium rugzak

rugzak-imaginarium-copyright-trotse-moeders-14Wat gaat het toch snel. Ik kan me nog zó herinneren dat mijn tweeling met hun Nijntje-rugzakjes naar groep 1 ging…

Hoewel mijn dochter thuis op Netflix nog graag naar de Troetelbeertjes kijkt en in een Hello Kitty shirtje slaapt, kun je natuurlijk niet meer met een rugzak in een dergelijk thema naar school wanneer je ‘al naar groep 5’ gaat en voor het eerst huiswerk gaat krijgen, een multomap en een agenda van een naar school moet nemen en er ook nog een trommeltje voor je 10-uurtje mee moet nemen….

rugzak-imaginarium-copyright-trotse-moeders-1Nu dus tijd voor een ‘grote-meisjes-rugzak‘! We hebben heel wat afgezocht op internet (tip: ga niet samen met je kind op internet zoeken wanneer je geen uren de tijd hebt…) en uiteindelijk kwamen we bij Imaginarium bij een hele mooie rugzak uit waar mijn dochter dolenthousiast van werd en die ook alles heeft wat ze de komende jaren nodig heeft.

Ik kende Imaginarium alleen van het bijzondere speelgoed en had geen idee dat ze ook zo’n leuke ‘back to school’ collectie hadden.

De rugzak werd vlot geleverd en nu laat mijn dochter aan iedereen die binnen een straal van 2 meter komt, zien hoeveel vakjes er in zitten en waar de ‘geheime vakjes’ zitten.

rugzak-imaginarium-copyright-trotse-moeders-2 rugzak-imaginarium-copyright-trotse-moeders-3 rugzak-imaginarium-copyright-trotse-moeders-4

rugzak-imaginarium-copyright-trotse-moeders-5 rugzak-imaginarium-copyright-trotse-moeders-6 rugzak-imaginarium-copyright-trotse-moeders-8

rugzak-imaginarium-copyright-trotse-moeders-9 rugzak-imaginarium-copyright-trotse-moeders-7

Het is een enorm handige en degelijke rugzak die wel jaren mee kan, en de print is dusdanig mooi dat mijn dochter deze niet snel beu zal worden.

rugzak-imaginarium-copyright-trotse-moeders-12 rugzak-imaginarium-copyright-trotse-moeders-13

En wat een erg prettige bijkomstigheid is: mijn dochter zag enorm op tegen weer naar school gaan volgende week. Ze blijft veel liever thuis en vindt het ook spannend om naar de volgende klas te gaan. Maar nu, met de rugzak op haar rug, zei ze voor het eerst dat ze er zin in heeft om weer met school te beginnen want “dan kan ik iedereen mijn nieuwe rugzak laten zien”.

rugzak-imaginarium-copyright-trotse-moeders-16 rugzak-imaginarium-copyright-trotse-moeders-15

Deze Imaginarium rugzak bestel je hier >>>>

Meer rugzakken en andere  ‘back-to-school’ items kun je hier bekijken >>>>

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 15 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 12 jaar.

Check Also

Bij ons in het circus

Bij ons in het circus is een vrolijk prentenboek waarin peuters kennismaken met de wereld …