Tractor Tom aflevering 1 – 13 [DVD-recensie]

IMG_3809Tractor Tom woont op een boerderij met Fi, knecht Matt en nog veel meer fantastische vrienden. Het maakt niet uit wat het probleem is of wat er moet gebeuren. Deze vrolijke rode tractor helpt altijd iedereen op de boerderij en beleeft heel veel leuke avonturen.

Recensie
Op deze dvd staan de eerste 13 afleveringen over de avonturen van Tractor Tom. Tractor Tom beleeftSchermafbeelding 2015-07-16 om 21.23.46 allemaal leuke avonturen met zijn vrienden. Er gebeurd altijd wel weer iets op de boerderij waar Tom woont.

Schermafbeelding 2015-07-16 om 21.23.27Tractor Tom is een erg vriendelijke vorm gegeven kinderserie waarvan de filmpjes steeds ongeveer 11 minuten duren. De afleveringen hebben allemaal een thema waar het verhaal om draait. De thema’s lopen erg uiteen waardoor het onze kinderen niet snel verveelt.

Op deze DVD staan onder andere de afleveringen Ringtoon, de goochelshow, voetbalgek, een klusje en nog vele andere. Voor een recensie van de tweede DVD, klik hier >>>>

Tractor Tom, afleveringen 01-13
Bekijk op bol.comDVD, 143 minuten, eOne Entertainment
Bestel deze DVD hier >>>>

Tractor Tom, afleveringen 14-26
Bekijk op bol.comDVD, 143 minuten, eOne Entertainment
Bestel deze DVD hier >>>>

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Ik heb lekker een hele grote trekker

De titel alleen al: Ik heb lekker een hele grote trekker. De meeste Trotse Moeders …