Even voorstellen: Trotse Moeder Laura

even-voorstellen-trotse-moeders-lauraWe hebben weer een nieuwe blogger / recensente. Zij had meegedaan met een winactie en met het doormailen van haar adresgegevens kwamen we er achter in dezelfde woonplaats te wonen!

Inmiddels hebben we kennis gemaakt en heeft ze een aantal recensies geschreven. Vandaag treedt ze toe tot het team van Trotse Moeders. Laura stelt zichzelf voor:

Ik ben Laura, 35 jaar, moeder van zoon Dolf (3) en dochter Feline (1) en vriendin van Freek.

Ruim twee jaar geleden verruilden wij Amsterdam voor Hilversum en dat bevalt goed. Geen 4 trappen meer op met baby en boodschappen, geen tringelende tram meer door de straat en geen zoektocht meer naar parkeerplek voor de deur. Wel even wennen dat veel vrienden niet meer om de hoek wonen, dat zondags bijna alles dicht is en dat je een uitzondering bent als je op een dinsdagavond wat wil eten of drinken in de stad.

Ik werk als model, maar ben vooral ook veel thuis met de kinderen. Nu de oudste bijna naar de basisschool gaat en de jongste naar de peuterspeelzaal, ben ik van plan weer meer te gaan werken. Ik hou van koffie drinken met vriendinnen, ben verslaafd aan plaatjes kijken op Pinterest en Instagram en ik word blij van leuke dingen doen met de kinderen en lekker rommelen in huis.

even-voorstellen-trotse-moeder-laura-gezin

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …

Share
Share