Home / Leuk / Stagiaire(s) gezocht

Stagiaire(s) gezocht

trotse moeders De website TrotseMoeders.nl is sinds een half jaar overgenomen door uitgeverij Settembrini Publishers BV. Deze uitgeverij maakt en onderhoudt vele websites voor anderen, maar heeft de website Trotse Moeders in eigen beheer. Dat betekent dat we zelf zorg dragen voor de inhoud, de vormgeving, de contacten met onze team van bloggers en recensenten en met onze vele mediapartners.

trotse vadersSinds kort zijn we ook de website TrotseVaders.nl nieuw leven aan het inblazen en na de zomer volgen er nog enkele andere websites. Dit betekent veel, leuk en gevarieerd werk.

Ter ondersteuning van alle werkzaamheden zoeken we één of meerdere stagiaires die het leuk vinden om in een dynamisch internetbedrijf mee te werken aan het verder opbouwen van diverse websites. Je kunt er erg veel leren over het maken en onderhouden van (WordPress) blogs en over wat er allemaal komt kijken bij het runnen van websites.

We zoeken één of meerdere stagiaires die:

  • accuraat zijn, nauwkeurig kunnen/willen werken
  • foutloos Nederlands kunnen schrijven
  • zelfstandig kunnen werken (onder begeleiding uiteraard)
  • actief meedenken en meewerken
  • graag switchen tussen diverse taken/werkzaamheden

Lijkt het jou leuk om bij ons stage te lopen (locatie Hilversum, op loopafstand van het treinstation), stuur dan een mail waarin je over jezelf vertelt en uitlegt waarom jij de geschikte persoon bent voor deze stage. Je mail kan naar karina@settembrini.nl.

De vergoeding voor een fulltime stage is 300 euro per maand. Daarnaast zijn er allerlei leuke extra’s, zoals de mogelijkheid om naar premières te gaan, mensen te interviewen, uitstapjes maken etc. Deeltijd-stage is uiteraard ook mogelijk.

vacature-TM-stagiaire-hilversum

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Gratis Trotse Moeders / Trotse Vaders nieuwsbrief

Sinds kort heeft TrotseMoeders.nl een eigen nieuwsbrief. In de gratis nieuwsbrief zullen steeds drie items …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten