Home / Nieuws / VIP nieuws / Prinses Carolina is bevallen van een dochter

Prinses Carolina is bevallen van een dochter

Prinses Carolina en haar man Albert Brenninkmeijer hebben een dochter gekregen. Prinses Caroline, dochter van prinses Irene, beviel dinsdag van een meisje. Het is het eerste kindje van Carolina en Albert, die in 2012 trouwden.

Het meisje heet voluit Alaïa-Maria Irene Cécile Brenninkmeijer en krijgt als roepnaam Alaïa-Maria. Het is het zesde kleinkind van prinses Irene. Volgens de RVD maken Alaïa-Maria en haar ouders het goed.

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Dit waren de populairste babynamen in 2019

Omdat de Sociale Verzekeringsbank zorgt voor de uitbetaling van de kinderbijslag, weten ze ook welke …