Home / Recensies / Speelgoed / Peuter & Kleuter speelgoed / Robo Fish LED: lichtgevende variant van de populaire Robo Fish

Robo Fish LED: lichtgevende variant van de populaire Robo Fish

Zijn het vissen? Zijn het robots? Nee, het zijn Robo Fish! Zodra je ze in het water legt gaan ze door een ingebouwde sensor zwemmen. De hoogontwikkelde techniek zorgt dat ze zich heel realistisch in vijf verschillende richtingen kunnen bewegen. Screenshot 2014-04-13 at 08.44.54Robo Fish zijn waterdicht en worden aangedreven door de bijgeleverde batterijen. De LED versie geeft daarnaast ook nog licht!

Recensie

Mijn dochter (7) had ooit een keer een Robo Fish gekregen, maar die ging helaas heel snel kapot. Ze was dan ook verrukt toen er een nieuwe Robo Fish bezorgd werd (wij kregen de blauwe versie) en wilde meteen in bad om hem uit te proberen.

Robo Fish wordt met een batterij geleverd wat ik bijzonder prettig vind. Het is voor kinderen erg frustrerend om speelgoed te krijgen en dan te moeten wachten tot papa of mama naar de winkel zijn geweest om passende batterijen te kopen. Bij Robo Fish worden zelfs extra batterijen geleverd, dus kan er direct gespeeld worden.

Screenshot 2014-03-19 at 21.14.33Dochter in bad, ‘vis’ in bad en toe begon het plezier. Het visje begon te zwemmen (ziet er als een echt visje uit) en tot grote verrassing van mijn dochter ging er ook nog eens een lampje aan en uit. Deze versie van Robo Fish is namelijk voorzien van een LED lampje en dat geeft een grappig effect wanneer het in het water zwemt!

Dochterlief is in ieder geval erg enthousiast en haar beide broers ook, dus de Robo Fish gaat iedere keer mee wanneer een van de kinderen in bad zit. Screenshot 2014-03-19 at 21.14.19Soms ‘zwemt’ hij alleen maar rond, terwijl zij met iets anders spelen, maar vaak worden er avonturen verzonnen of wordt er geprobeerd de ‘vis’ ergens naar toe te laten zwemmen.

Wanneer je de Robo Fish uit het water haalt, stopt hij met bewegen en met licht geven. Ik heb van andere moeders gehoord dat de batterijen niet lang meegaan, maar wij hebben de Robo Fish LED al heel vaak in het water gehad en hij zwemt nog steeds op de eerste meegeleverde batterij, dus dat is een meevaller!

Robo Fish LED
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, Goliath, incl. batterijen
Bestel Robo Fish hier >>>>

Review Samenvatting

Spelplezier
Kwaliteit
Leeftijd geschikt

Leuk

Robo Fish LED geeft ook licht wanneer het visje in het water gelegd wordt en gaat zwemmen, extra leuk dus!

User Rating: No Ratings Yet !

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 14 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 11 jaar.

Check Also

Dit is allemaal genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de categorie 12 t/m 17 jaar

Kinderen van 12-17 jaar maken een boel veranderingen mee: puberteit, overstap naar de middelbare school, …

3 comments

  1. Wat voor batterijen heb je erbij gekregen? Zelfs van de ‘bekenste’ merk batterij schijnen niet lang mee te gaan.

    • Karina Ahles - Frijters

      Dat had ik ook gehoord, maar bij ons zit nog steeds de eerste batterij er in. En hij zat gewoon in de verpakking toen hij arriveerde. Inmiddels heeft het visje echt al vaak (en lang) rondgezwommen. Misschien hebben we geluk gehad of ze hebben de kwaliteit verbeterd.

  2. Wat super leuk! Ik heb pas een nieuw zwembadje voor in de tuin gekocht. Lijkt me erg leuk voor de kids als er dan ook nog eens zo’n visje in zwemt. Ze zien er echt realistisch uit!

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten