Home / Nieuws / Peggy Vrijens is zwanger

Peggy Vrijens is zwanger

 

Peggy Vrijens is 6 maanden zwanger. Dat vertelde ze vanochtend in het programma Koffietijd. Het was tot nu toe nog niemand opgevallen vertelt ze. Toch heeft ze al een mooie buik. Op de foto zie je hoe ze haar buik showt in Koffietijd. Peggy Vrijens is vooral bekend van Rozengeur & Wodka Lime en Voetbalvrouwen. Het is het eerste kind voor de 37-jarige Vrijens.

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Gouden of zilveren sieraden: voor welke kleur ga jij?

Sieraden zorgen altijd voor een mooie twist, hoe oud of jong je ook bent. Bij …