Home / Nieuws / Er-op-uit nieuws / De Sprookjesshow bij de Julianatoren

De Sprookjesshow bij de Julianatoren

sprookjesshowDeze meivakantie ontmoet je al jouw favoriete sprookjesfiguren tijdens De Sprookjesshow bij de Julianatoren. Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en vele andere bekende sprookjes komen voorbij tijdens een spetterende show vol muziek.

Sprookjesverteller Pepijn, gespeeld door Geert Hoes, is op zoek naar het beste verjaardagslied voor de Sprookjeskoning en hij heeft jouw hulp nodig! Het belooft een groot feest te worden en na de voorstelling kan iedereen ook nog eens met enkele sprookjesfiguren op de foto.

Sprookjesshow is van zaterdag 19 april tot en met zondag 11 mei te zien in de Julianatoren. De show is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer informatie vind je <hier>

 

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Met (klein)kinderen naar de Sprookjescamping in de meivakantie

Kamperen met kinderen, in een caravan of tent, is sowieso een leuke invulling van de …