Home / Nieuws / Baby & Dreumes nieuws / Gwen Stefani bevallen van derde zoon

Gwen Stefani bevallen van derde zoon

Gwen Stefani en haar man Gavin Rossdale hebben gisteren (vrijdag) een derde zoon gekregen. 

Het nieuws is zo vers van de pers dat de naam van het derde kind is nog niet bekend is. Stefani en Rossdale’s andere zoons heten Kingston en Zuma, dus het zal vast weer een originele naam zijn die de de muzikanten hun derde spruit hebben gegeven.

 

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Huis verbouwen omdat er een kleine op komst is

Huis verbouwen omdat er een kleine op komst is: wat kost het en hoe bekostig …