Home / Nieuws / Baby & Dreumes nieuws / Gwen Stefani bevallen van derde zoon

Gwen Stefani bevallen van derde zoon

Gwen Stefani en haar man Gavin Rossdale hebben gisteren (vrijdag) een derde zoon gekregen. 

Het nieuws is zo vers van de pers dat de naam van het derde kind is nog niet bekend is. Stefani en Rossdale’s andere zoons heten Kingston en Zuma, dus het zal vast weer een originele naam zijn die de de muzikanten hun derde spruit hebben gegeven.

 

About Linda Rödel

Hoi! Ik ben Linda, 31 jaar en wonend in Utrecht. Daar woon ik samen met man, zoon (2,5) en dochter (0). Ik kook graag, houd van reizen en alles dat met internet te maken heeft. Bloggen is één van mijn favoriete bezigheden.

Check Also

7 redenen om te zwemmen tijdens je zwangerschap!

Tijdens je zwangerschap zijn veel sporten te belastend voor je lichaam. Een sport die je …