Home / Baby & Dreumes / Tweeling, uit de buik maar toch samen

Tweeling, uit de buik maar toch samen

Als Trotse Moeder van een grote jongen van bijna 10 en een tweeling van 7, vind ik het nog steeds mooi om naar andere meerlingen te kijken. Zo herkenbaar hoe verbonden ze zijn. Mijn tweeling is inmiddels 7 jaar, twee-eiïg, maar op een hele bijzondere manier altijd een beetje samen. Ik hoop dat dat altijd zo blijft!

Hieronder een filmpje van een pasgeboren tweeling die samen in bad gedaan worden.

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, getrouwd met Dick en uitgever van onder andere www.TrotseMoeders.nl en www.TrotseVaders.nl maar vooral de trotse moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 13 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van ruim 10 jaar.

Check Also

Geluk is een cadeautje [persoonlijke blog]

“Mama, wat is gelukkig zijn?”, vroeg mijn dochter onlangs. Een vraag waar ik even over …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten