Prinses Carolina is zwanger

De jongste dochter van prinses Irene, prinses Carolina, is zwanger. Het heuglijke nieuws is bevestigd door een woordvoerder van de familie. Prinses Carolina trouwde met Albert Brenninkmeijer in 2012. Prinses Caroline is in mei uitgerekend. Het wordt het eerste kindje voor het echtpaar.

Voor prinses Irene wordt het het zesde kleinkind. Haar vijfde kleinkind wordt nog deze maand verwacht, want ook de echtgenote van haar zoon Jaime, Viktória, is zwanger.

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wandelen en rennen: zo blijf je in shape tijdens en na je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap goed voor jezelf zorgen, is ook goed voor je baby zorgen. Gezonde …