Doutzen Kroes is zwanger

Topmodel Doutzen Kroes en haar man, DJ Sunnery James verwachten een tweede kindje. Ze hebben al een tweejarig zoontje, Phyllon, en Doutzen is opnieuw zwanger.

Ze maakt dit blijde nieuws wereldkundig via haar Instagram account, waar ze een prachtige foto plaatste, met de volgende tekst: “This is not a #throwbackthursday this is now! So happy to share with you that we are expecting”.

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wandelen en rennen: zo blijf je in shape tijdens en na je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap goed voor jezelf zorgen, is ook goed voor je baby zorgen. Gezonde …