V-Tech Toet Toet auto’s

toet-tractorDe Toet Toet auto’s zijn zeer favoriet bij mijn peuters. En eerlijk is eerlijk, zelfs mijn zoon van 7 jaar vindt de auto’s fantastisch. De Toet Toet auto’s komen in verschillende varianten. Zo is er een politie-auto, ambulance, brandweer, personenauto en een  tractor. Wij ontvingen de tractor. Ieder auto heeft een naam. En iedere auto heeft zijn eigen zinnen, liedjes en muziekjes.

De auto’s hebben een bewegingssensor, waardoor bepaalde zinnen en liedjes gaan spelen. De gezichtjes van de auto’s bevatten lichtjes, waardoor ze vrolijk knipperen. De auto’s hebben een aan en uit knop. Er kan dus ook mee gespeeld worden zonder geluid, wat ik zelf soms heel prettig vind.

vtech-toet-autosDe auto’s zijn bedoelt voor kinderen tussen de 1 jaar en 3 jaar. Deze leeftijd lijkt mij prima te passen bij het product. De auto’s zijn niet te klein en niet te groot en passen goed in kleine kinderhanden. Ook bevatten de auto’s geen kleine onderdelen, waardoor ze niet gevaarlijk zijn voor kleine kinderen. Wanneer het kleine aan/uit knopje op ‘aan’ staat, kunnen kinderen de auto’s zelf activeren door op het gezichtje van de auto te drukken.

Wanneer je alle auto’s bij elkaar hebt verzameld, vormen ze een gezellige en bonte groep auto’s. Voor 1 jarigen zijn ze vooral leuk en interessant door de lichtjes, kleuren en geluiden. Maar voor kinderen van ongeveer 3 jaar (met wat meer verbeelding en een beginnende ‘doen alsof’ speelhouding), zijn alle verschillende typetjes erg leuk. Ze kunnen er hele verhalen mee naspelen.

Recensie:

Mijn ervaring in het kort: De Toet Toet auto’s in verschillende kleuren en variaties en met verschillende geluiden en zinnen, zijn zeer aantrekkelijk voor de allerkleinste. Ze leren woorden (en zinnen) en liedjes. Ook leren ze wat de rol is van alle verschillende typetjes en hoe deze met elkaar omgaan in hun eigen verhalen. De auto’s kosten per stuk minder dan 10 euro. Dit maakt dat het een leuk cadeautje is voor bijvoorbeeld een verjaardag. Voor dit relatief kleine prijsje, krijg je wel een enorm leuk, leerzaam en interactief stuk speelgoed. De prijs/kwaliteit verhouding is daarom in mijn ogen goed.

Bestel de VTech toettoet tractor hier >>

 

About Marjolein Mantelaers

Hoi! Ik ben Marjolein, 29 jaar (oeps! Bijna 30!), moeder van 3 jongens, vorig jaar afgestudeerd als pedagoog en GETROUWD!! Ik werk op oproepbasis in de gehandicaptenzorg en heb veel ervaring met autisme en gedragsproblemen. Ik kies er bewust voor om zoveel mogelijk bij mijn kinderen te zijn nu ze nog jong zijn, maar ik wil daarnaast ook graag onderdeel blijven van de werkende (belangrijke?) wereld. Dilemma! In mijn (spaarzame) vrije tijd craft ik erop los! Daarnaast probeer ik samen met een collega-moeder mijn eigen bedrijf op te zetten.

Check Also

Bij ons in het circus

Bij ons in het circus is een vrolijk prentenboek waarin peuters kennismaken met de wereld …