Home / Recensies / Baby & Dreumesproducten / Een recensie van uw product op Trotse Moeders?

Een recensie van uw product op Trotse Moeders?

primaOp de website van TrotseMoeders vinden onze lezers (zwangeren, moeders en andere mensen die geïnteresseerd zijn in nieuws en producten die met baby’s, kinderen, zwangerschap en moederschap te maken hebben) nieuws, aanbiedingen, winacties en recensies.

teleurstellendWanneer je een product hebt wat past binnen het brede interessegebied van onze lezers, dan kun je altijd contact opnemen. We kunnen dan in overleg een advertorial plaatsen, met uitgebreide informatie over je product (of dienst). Ook het plaatsen van een banner behoort tot de mogelijkheden. Voor deze opties kun je een prijsopgave aanvragen bij info@trotsemoeders.nl.

aanraderWil je je product of dienst laten recenseren dan kan dit ook. Neem in dat geval contact op met redactie@trotsemoeders.nl. Wij beoordelen of het product past bij ons blog en laten een van onze vaste recensenten het product uitproberen. Je krijgt dan een eerlijke recensie op onze site. Natuurlijk zullen we geen producten (of diensten) afkraken, maar wel onze eerlijke mening geven.

fijnHeb je een ander idee? Wij staan altijd open voor andere vormen van samenwerking. We organiseren regelmatig prijsvragen en winacties, maar willen ook graag samen met jou kijken naar wat het best bij jou product/dienst past. Stuur een mail naar redactie@trotsemoeders.nl en we nemen contact met je op.

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 16 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 13 jaar.

Check Also

Baby Op Schoot Kriebeltjes

De omslag van dit kleine prentenboekje vind ik veelbelovend. Een vrolijk gekleurde illustratie en de …