Rolo reep

Ik mag de nieuwe Rolo reep testen! En ik hou van chocolade, dus ik heb daar geen enkel probleem mee!

Rolo is in Nederland al wel bekent, maar dan in de vorm van een rolletje. Deze nieuwe reep is plat en bestaat uit blokjes, waardoor de reep makkelijk in stukken te breken is. Ieder blokje is gevuld met karamel. De reep kost € 1, weegt 100 gram en bevat 509 kilocalorieën. De smaak lijkt wat chemisch en de chocolade smaakt niet naar chocolade. Op de verpakking staat dat er geen kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen in de chocolade zit.

De reep is dun en de blokjes smelten makkelijk op je tong. De karamel loopt makkelijk uit het omhulsel van chocolade en de reep is goed gevuld. Als de chocolade een beetje smelt als je hem te lang vast houdt, wordt het wel een kliederboel. Snel opeten dus! Helaas blijft de typische Rolo smaak weg. Als kind was ik hier altijd erg dol op, maar de smaak van deze chocolade is nogal chemisch en weinig authentiek. Ik heb niet de neiging om de reep in een keer op te eten en dat is voor mij over het algemeen een goede graadmeter.

De nieuwe reep van Rolo er lekker uit, maar helaas valt de smaak nogal tegen. De smaak lijkt wat chemisch en de chocolade smaakt niet naar chocolade. Ikzelf zou deze reep, nadat ik hem nu geprobeerd heb, niet nog een keer kopen.

About Marjolein Mantelaers

Hoi! Ik ben Marjolein, 29 jaar (oeps! Bijna 30!), moeder van 3 jongens, vorig jaar afgestudeerd als pedagoog en GETROUWD!! Ik werk op oproepbasis in de gehandicaptenzorg en heb veel ervaring met autisme en gedragsproblemen. Ik kies er bewust voor om zoveel mogelijk bij mijn kinderen te zijn nu ze nog jong zijn, maar ik wil daarnaast ook graag onderdeel blijven van de werkende (belangrijke?) wereld. Dilemma! In mijn (spaarzame) vrije tijd craft ik erop los! Daarnaast probeer ik samen met een collega-moeder mijn eigen bedrijf op te zetten.

Check Also

Valentijnsdag? Warmte kan je redden!

Valentijnsdag is bedoeld als een dag om je geliefde te verwennen, of om een geheime …