Home / Actie / Win / Je man en zijn teddybeer [WIN]

Je man en zijn teddybeer [WIN]

Vanaf 13 september draait TED in de bioscoop. Geen film om je kinderen mee naartoe te nemen. Dit is namelijk een grove film. Waarover? De teddybeer van je partner!

Nou ok, niet jouw eigen partner… maar die van John. Toen John 8 jaar was, wenste hij dat TED de teddybeer, die zijn beste vriend was, tot leven zou komen. En dat gebeurde! TED en John zijn onafscheidelijk, maar ondertussen zijn ze allebei wel opgegroeid. John heeft een vriendin en zij denken aan samenwonen. Maar hoe moet dat met TED? Want hij rookt, drinkt, zit achter de vrouwen aan en is allesbehalve een nette teddybeer…

De maker van de populaire animatie tv-serie Family Guy (Seth Macfarlane) heeft met TED zijn eerste film gemaakt. Met in de hoofdrollen o.a. Mark Wahlberg, Seth MacFarlane en Mila Kunis.

WIN 1 VAN MINI-TED TEDDYBEREN
TrotseMoeders.nl mag 3 lezers verblijden met een eigen TED teddybeer. Ondanks dat je kinderen niet mee waren naar deze film, natuurlijk wel een erg leuk aandenken voor op hun bedjes. Wil jij kans maken op deze superleuke teddybeer? Beantwoord dan in DIT ANTWOORDFORMULIER de volgende vraag: hoe heet de vriendin van John? Meedoen kan t/m 30 september 2012. Onder alle goede inzendingen worden deze gratis teddyberen verloot.

About Mira Ahles

Ondernemer, blogger en oprichter van TrotseMoeders.nl, TrotseVaders.nl & de Club van Slechte Huisvrouwen. Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Kleurrijke première van de film My Little Pony [verslag]

Woensdag 11 oktober mochten we voor TrotseMoeders naar Utrecht. De voorpremière van de Little Pony …

One comment

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten